Electronic Beats Romania
News

Se închide faimosul club Concrete din Paris

Concrete Club

Unul din cele mai cunoscute cluburi de muzică electronică de pe scena pariziană se închide.

Concrete va organiza ultima petrecere în locația actuală în weekendul 19-21 iulie, timp în care va rula muzica non stop.

Conducerea clubului a declarat recent că nu a reușit să încheie un acord cu firma care conduce vaporașul de pe râul Sena.

„Concrete este un vis pe care am fi vrut să-l continuăm pentru încă mulți ani de acum încolo”, spun organizatorii.

În luna mai, Concrete a dezvăluit că respectiva companie a „lovit” clubul cu o notificare de evacuare de 15 zile. Cu toate că a circulat pe internet o petiție Change.org pentru a ajuta la protejarea viitorului locației, inițiativa nu a avut succes.

Cu toate acestea, cei de la Concrete au adăugat că lucrează la un nou proiect și mai ambițios, care se va materializa în curând pe scena underground pariziană.

Clubul Concrete a fost deschis în 2012 și a devenit rapid unul dintre cele mai notabile cluburi de noapte din lume. Este creditat ca fiind unul din pilonii care au stat la baza relansării scenei clubbing din Paris.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

„Timp de opt ani, ne-am străduit din greu să facem lucruri în Paris, să trăim pasiunea noastră și să creăm o comunitate de oameni pasionați în jurul nostru, fie ei barmani, artiști, tehnicieni, dansatori, bounceri sau personalul pentru curățenie. De asemenea, au trecut opt ani de când am încercat să construim cel mai bun club posibil, în ciuda constrângerilor dificile de ordin financiar și administrativ. Au trecut opt ani de când ne depășim limitele. Fără energia publicului, pe care am primit-o weekend de weekend, nu am fi reușit nimic”, spun cei de la Concrete.

Loading...