Electronic Beats Romania
Music

Cine sunt Cazza Villains și de ce trebuie să ajungi neapărat la un party CZVL

cazza villains

Am aflat într-un scurt interviu ce se află în spatele conceptului Cazza Villains și a petrecerilor ce aduc culoare în peisajul electronic bucureștean.

În strânsă legătură cu Open Minds, urban shopul focusat pe serii limitate de îmbrăcăminte și accesorii realizate de designeri români, am descoperit brandul Cazza Villains, un collective de artiști, devenit incubator de idei alimentate de aceleași pasiuni. Creat în 2016 din anturajele Mad Piano, Open Minds, Coplanar și CZVL12, Cazza Villains a evolutat într-o organizație a cărei misiune este să readucă o porție de fericire în viața oamenilor.

 

Am stat preț de câteva minute cu Tudor Rodut aka Rods, unul dintre membrii fondatori, despre arta de amorul artei, nopți albe în București și noi prietenii:

 

TEB: Ce este și ce și-a propus acest proiect?

Cazza Villains (scurt, CZVL) este un un concept mai degrabă decât un proiect. Un concept format din artiști din toate domeniile în căutarea acelei familii cu care să se prezinte ca un proiect complet, dar în continuă dezvoltare. Toți reprezentând același nume, Cazza Villains, cu scopul de a aduce prin calitate și simpatie zâmbete pe fețele oamenilor, în toate activitățile pe care le prestează. Fie grafică, evenimente, showcase-uri sau o găteală cu invitați din comunitate. Cazza Villains vrea să vadă lumea fericită.

 

TEB: Tradu în română Cazza Villains

“Casa” bagabonțelii / golănelii (?) 🙂

 

TEB: Cum sună o noapte tipică pentru un party Cazza Villains?

Un pre warm-up în care reprezentații își cântăresc publicul. Latura vizuală (fie VJs sau artiști din arts & crafts) completând muzica, shoturi și eventual niște mâncare bună, făcută de noi. Lots of talking and networking – aici de obicei se nasc instant noi colaborări. De la muzica live, or all around House & Techno, sau Hip Hop, Dub și Drumandbass, în funcție de event noi acoperim cât mai mult din lumea underground. După ce s-a încălzit toată lumea, muzica blană până ne ‘sar capacele’ de bine, last man standing, iar a doua zi mult mult râs și reconnecting cu oamenii noi.

https://soundcloud.com/4pe4/voi-cu-a-vinyl-afternoon-misbits-record-shop-oct-2017

 

TEB: Ce condiții trebuie să îndeplinesc ca artist pentru a face parte din Cazza Villains?

CZVL vine cu inițiativa de a integra artiști. Noi îi primim pe toți cu niște condiții foarte simple: pe de o parte stilul ei/lui să se muleze pe rețeta noastră construită în timp, totodată trebuie să avem o interacțiune constantă și în afara evenimentelor sau activităților pe care le avem.

 

TEB: E ceva și dincolo de muzică?

Exact cum spuneam mai sus – suntem oameni din arte conexe și diverse joburi, nu numai muzică, nu numai crafts, nu numai digital people, și căutăm același gen de oameni cu experiențe complexe și deschiși la lucruri noi, cu care să ne împrietenim pe termen lung astfel încât să mărim familia, familie în care membrii sar oricând în ajutor la nevoie.

Crew-meets-crew-get-togethers and take-overs, friends-of-friends-connections… and we’re never in it just for the ca$h. 

 

Între 24 și 27 august Cazza Villains au fost prezenți la Molotov Vama Veche, cu ocazia Molotov Cocktail 3.0

 

Citește mai mult: Cartierul Mihai Bravu dă numele unui label house & techno din underground

 

Loading...