Electronic Beats Romania
Music

Cât te costă să deții un DJ booth ultraportabil, pentru situații de urgență

Prin miniaturizare, autonomie și portabilitate, tehnologia vine mai aproape de noi, din toate direcțiile.

Aproape toți am fost în situația în care am simțit lipsa unui pupitru de DJ, în orice formă, la vreo petrecere de apartament, atunci când after party-ul n-a făcut decât să ne deschidă pofta de dans.

Într-o lume în care playlistul unei astfel de reuniuni se transformă într-un battle haotic de frânturi de trackuri alese de pe youtube, tehnologia vine să facă lumină. Am selectat mai jos câteva device-uri portabile pentru un setup ce va transforma orice gathering spontan într-un party în toată puterea cuvântului.

La setupul de mai jos se adaugă și 2 surse de muzică, în principiu orice gadget cu ieșire jack de 3,5 mm.

 

Mixer Pokket Mixer Mini DJ – 130 euro

Nu, nu vă lăsați păcăliți de nume, nu discutăm despre un DJ în miniatură. Pokket Mixer este un mixer pe două canale, ce cântărește 130 de grame. Mini mixerul oferă funcționalitățile de bază: trei filtre pe fiecare canal în parte, posibilitatea de headphone monitoring și un fader. Nu are nevoie de alimentare, primește două surse audio și oferă output printr-un jack de 3,5 mm către sistemul de sunet.

Boxă portabilă UE Boom 2 – 200 euro

Nici prea mare, nici prea mică, ține extrem de bine la orice fel de tăvăleală prin nisip, apă de mare sau bere, deține un acumulator ce trece ușor de 6 ore, fără să aibă nevoie de priză (depinde, evident, și la ce volum asculți) și, cel mai important: se aude excelent pentru dimensiunile sale. Așeaz-o strategic într-un colț de camera, pentru a obține un boost suplimentar pe partea de frecvențe joase. Elimină nevoia unui sistem de sunet în locație.

Căști in-ear Soundmagic E10 – 40 euro

Sunet clar, dinamică excelentă, ușoare, cu performanțe asemănătoare cu căștile dintr-o zonă superioară de preț. Cablul răsucit elimină corvoada descâlcitului de fire, de fiecare dată când extragem căștile din buzunar.

Citește mai mult: Trei proiecte care au transformat radical design-ul clasic de pickup

Loading...