Electronic Beats Romania
News

Câștigă o borsetă Telekom Electronic Beats x Aevor în ediție limitată

Am lansat împreună cu brandul Aevor o borsetă/shoulder bag super cool marca Telekom Electronic Beats, în ediție limitată.

Dacă nu ai prins oferta noastră de rucsaci în parteneriat cu Aevor, mai ai o șansă să-ți impresionezi gașca de prieteni cu acest super shoulder bag.

Ca să nu mai ai grija buzunarelor sparte sau a rucsacilor mult prea mari, această borsetă cu un design dinamic, făcută dintr-un material impermeabil și 100% reciclabil (confecționată din PET-uri reciclabile) e fix ce ai nevoie.

Are dimensiunea de 40 x 12 x 17 cm, cântărește 180 de grame și un volum de 3 litri și are cureaua ajustabilă, astfel încât o poți prinde fie de brâu, fie de umăr.

Telekom Electronic Beats x Aevor shoulder bag
Telekom Electronic Beats x Aevor shoulder bag

Este compartimentată atât de inteligent încât nu o să te mai poți desprinde de ea. Astfel, nu trebuie să mai ai grija telefonului, a portofelului, a cheilor, a trusei de machiaj și în general a oricăror alte accesorii de care nu te poți lipsi atunci când ieși din casă.

Vrei și tu una? Tot ce trebuie să faci este să te portezi la Telekom, să-ți iei un smartphone la reducere și primești automat cadou această super-borsetă.

Loading...