Electronic Beats Romania
News

Björk susține trei concerte online în luna august

Bjork

Muziciana islandeză Björk a anunțat trei concerte ce vor fi difuzate online în luna august, în direct din Islanda.

Prezentate în asociere cu Iceland Airwaves, concertele vor strânge bani pentru imigranții și adăpostul pentru femei Kvennaathvarfið din Islanda. Adăpostul pentru femei a fost înființat pe 2 iunie 1982 și este destinat femeilor care nu au pot să stea în propriile case din cauza violenței domestice.

Concertele matineu, programate pentru zilele 9, 15 și 23 august vor avea loc la Harpa Hall din Reykjavík. Fiecare spectacol va fi acustic și va prezenta diferiți muzicieni islandezi cu care Björk a colaborat de-a lungul timpului. Împreună, ei vor interpreta versiuni noi ale pieselor ei.

Astfel, pe 9 august, Björk va fi însoțită de dirijorul Þorgerður Ingólfsdóttir. Pe 15 august se vor alătura concertului o parte din muzicienii de la Iceland Symphony Orchestra, iar pe 23 august două harpiste, Katie Buckley și Jónas Sen.

Spectacolele vor fi transmise în direct și vor avea scop caritabil, urmând a strânge bani pentru adăpostul pentru femei și imigranți Kvennaathvarfið cu sediul în Reykjavík. Mai multe detalii despre cele trei concerte găsești aici.

„Simt că trecem printr-o perioadă extraordinară. Sunt vremuri grele, oribile, dar care vin și cu o oportunitate de schimbare adevărată. Viețile noastre sunt mai importante decât profitul”, spune Björk.

Bjork a publicat recent videoclipul pentru piesa „Isobel”, regizat de Michel Gondry.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...