Electronic Beats Romania
Tech

Audiowood Barky - un turntable neobișnuit creat de designerul Joel Scilley

Descoperă cum pasiunea pentru discuri și skillurile practice ale unui designer tâmplar pot produce noi turntables inovatoare.

Blogul discogs și noua lor idee gearogs ne atrag atenția asupra unui turntable cu un aspect neobișnuit, Audiowood Barky, creat de designerul Joel Scilley. Audiowood a fost înființată în 2008 de către Joel Scilley, un dulgher și lucrător în domeniul lemnului, ex-academician și designer. Designurile lui Joel au fost expuse în California, Florida, Texas și Colorado și au fost prezentate în New York Times, California Home și Design, Wired (Germania), Metropolitan Home, Visi (Africa de Sud), webzines și bloguri de design, iar platanul Audiowood Bachelor apare în Star Trek: Into Darkness.

Produsele Audiowood includ platane din lemn masiv cum sunt Barky, The Big Easy sau El Chunko – din beton, amplificatoare eficiente din punct de vedere energetic, boxe, iluminat și alte accesorii electronice.

Fiecare platan Audiowood Barky este o felie de frasin, cu inelele și coaja intacte, lucrat manual în New Orleans. Pentru versiunea Uncrate, frasinul este ebonizat, finisat cu poliuretan și ceară pentru un aspect distinct. Dispune de o doză Rega Elys2 și un braț Rega RB330. Deoarece doza este deja montată și aliniată, platanul Audiowood x Uncrate Barky se despachetează pentru a reda albumele preferate în doar câteva minute.

Iată câteva dintre creațiile lui Joel, turntables minimaliste și oneste pentru colecționarul atipic.

Audiowood Barky

Citește mai mult: Vezi coveruri de disc excepționale și află ce artiști vizuali le creează

Loading...