Electronic Beats Romania
Music

Ascultă un audio puzzle extrem produs de Matze și prezentat de DJ Vasile

Zona-Libera

Zona Liberă este un audio puzzle extrem care rulează în fiecare duminică de la 19:00 la radio RapTz Rapporteuz

Zona Liberă este un proiect muzical radiofonic lansat în FM-ul românesc de Matze și DJ Vasile în 1998 la ProFm, unde au avut loc primele 40 de emisiuni. Super longevivă, emisiunea Zona Liberă aniversează anul acesta 20 de ani de activitate. După ce au migrat la radio Guerrilla, a urmat tranziția emisiunii în spațiul online, unde zona este mai liberă ca oricând și a devenit un antrenament săptămânal pentru Matze, care îl ține treaz și iute, rulând în fiecare duminică de la 19:00 [ora României] la radio RapTz Rapporteuz.

Zona Liberă este mereu consecventă în promovarea artiștilor români, după un set de criterii bine stabilite de curatorul Matze și este locul ideal pentru o serie întreagă de teste fericite.

Emisiunea se extinde pe o durată de 2 ore şi este compusă din 3 părți. O oră de muzică românească, rubrica „una mică”, de aproximativ 3 minute și mixul emisiunii de la DJ Vasile. În cele 2 ore, selecția este super eclectică și poți trece lejer de la Hip-Hop, Electro, Eclectic, House, Dnb, la Experimental, Dub prin pasaje de film. O nebunie de nedescris, produsă de Matze la Studio88 și prezentată de DJ Vasile.

Intră în Zona Liberă și deschide antenele către o varietate largă de muzică și sunete. Ascultă una dintre cele mai recente emisiuni publicată pe contul de mixcloud:

By loading the content from Mixcloud, you agree to Mixcloud's privacy policy.
Learn more

Load content

Citește mai mult: Învață cum să mixezi cu DJ Vasile și djank într-un tutorial video din 2014 

Loading...