Electronic Beats Romania
Music

Ascultă cum sună unul dintre cele mai memorabile DJ seturi Nightmares on Wax

Nightmares on Wax

Una dintre prestațiile epice ale lui George Evelyn aka Nightmares on Wax pentru Boiler Room a strâns peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube.

 Nightmares on Wax a reușit să obțină ceea ce mulți au încercat, fără prea mult succes: să producă un sound care să treacă fără niciun efort proba timpului. S-a întâmplat cu albumul esențial The Smokers Delight, completat cu aparițiile memorabile din spatele mixerului ale lui George Evelyn, omul care se identifică cu Nightmares on Wax și labelul Warp Records de mai bine de 20 de ani.

Și, dacă tot am adus vorba de apariții memorabile în spatele turntable-urilor, talentul său de record selector a contorizat mai mult de 6 milioane de vizualizări pe Youtube la unul dintre DJ seturile Nightmares on Wax @ Boiler Room: un cocktail electronic perfect, cu elemente dub, downtempo, disco, funk & soul, amestecat la un BPM scăzut.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Nightmares On Wax este prezent la Marea Debarcare Telekom Electronic Beats din 13 aprilie 2018, în Control Club București, alături de Modeselektor și câteva nume românești: GOLAN, YellLow, Otherside, Temple Invisible.

Citește mai multe: Urmărește noul clip Shape the Future de la Nightmares on Wax înainte de live performance-ul din București. 

Loading...