Electronic Beats Romania
News

Vezi artiștii participanți la următoarele petreceri Dubla din Iași

Ion Ludwig

Finalul de an le-a pregătit ieșenilor o serie de petreceri demne de pus în agendă, organizate de către Dubla, un brand de party local care își propune să revitalizeze scena clubbing din Iași și să reactiveze comunitatea underground a iubitorilor de muzică electronică.

Astfel, următorul eveniment Dubla are loc pe 17 noiembrie, iar din line up fac parte artiștii români Cezar, Alci, COSMJN și IULY.B, precum și elvețianul Alci.

Cine nu este în oraș la jumătatea lunii noiembrie mai are o șansă pe 8 decembrie, când va avea loc încă un eveniment Dubla, în cadrul căruia vor mixa artistul german Ion Ludwig, însoțit de românii Gescu, IULY.B și Boddo. Petrecerea marchează și aniversarea a doi ani de activitate a brandului.

Și ca să fie cu noroc, al treilea eveniment (și probabil cel mai așteptat) din seria Dubla are loc pe  31 decembrie, iar din line-up fac parte Christopher Ledger, Lizz, Cosmjn și YULI.B.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Portofoliul Dubla include deja peste 15 petreceri organizate în ultimii doi ani în Iași și Piatra Neamț, iar printre artiștii care au vizitat până acum Iași-ul se numără Christopher Ledger, Sven Weisemann, Sergio Moreira, Oshana, Julian Perez, Janeret, precum și o serie de artiști români cunoscuți pe scena Rominimal, între care Charlie, Barac, Suciu, Priku, Herodot, Kozo, Prâslea, SIT și alții.

Deschiderea către diversitate și către nou sunt elemente definitorii ale identității Dubla. Pentru a fi la curent cu ce pregătesc organizatorii în viitorul apropiat (dar și mai îndepărtat), urmărește-i pe facebook.

Citește mai mult: Listen2me – descoperă artiștii din spatele labelului românesc

Loading...