Electronic Beats Romania
Music

Francis Harris lansează albumul perfect pentru o zi stresantă

francis harris

Artistul american Francis Harris a lansat recent un nou album la propriul său label, Scissor & Thread.

În timp ce precedentele albume ale lui Francis Harris au fost foarte încărcate din punct de vedere emoțional (albumul “Leland” din 2012 și “Minutes of Sleep” din 2014), “Trivial Occupations” este un album inedit la care artistul a lucrat patru ani și care se concentrează pe colaborare, muzică de film și jazz. Rezultatul este un material uimitor care demonstrează cât de departe a ajuns sound-ul lui Francis Harris în ultimul timp.

Întrucât este un efort colaborativ, albumul în cauză al lui Harris scoate în evidență și o serie de muzicieni de pe scena locală de jazz din New York. Fiecare din aceștia cu adus o contribuție esențială albumului, reliefând un sound unic, distinct.

La albumul lui Harris au contribuit solista vocală Genevieve Marentette din Toronto, Kaïssa din Cameroon, Emil Abramyan la violoncel, saxofonistul Robb Reddy, pianistul și compozitorul de muzică de film Leah Lazonick, chitaristul Dave Harrington (cunoscut și ca cealaltă jumătate a proiectului Darkside, alături de Nicolas Jarr) și Will Shore, rezident la The Lot Radio.

Pe lângă muzica avansată pe care a realizat-o de-a lungul anilor, Francis Harris conduce și două case de discuri de crossover jazz / ambient – Kingdoms și Scissor & Thread – care au lansat recent o serie de albume notabile de la artiști precum Aris Kindt, Nadia Khan, Emil Abramayam, Melquiades, Adamo Golan și Leah Lazonick.

Dacă ai avut o zi stresantă (sau te așteaptă o săptămână stresantă) sau poate că încă ești în căutarea muzicii perfecte pe care să o asculți în tren, în metrou, în avion sau în mașină, e posibil ca acest album să fie soluția tuturor problemelor tale.

Sfidează trivialitatea și dă-i un play mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Citește mai mult: PlanningToRock lansează cel mai personal album din carieră

Loading...