Electronic Beats Romania
News

ABC Festival revine în Arad cu 2 scene și zeci de artiști

abc festival

Vești bune pentru fanii muzicii electronice și clubberii din Arad: ABC Festival revine. Organizatorii de la ABC Events revin în forță cu o nouă petrecere de zile mari pe 23 și 24 noiembrie, la Expo Arad de pe strada Stefan Tenetchi.

Printre artiștii care se vor perinda la cele două scene se numără Dana Ruh (artistă din Germania cu apariții la Brouqade, Cave Recordings, Underground Quality, Cocoon Recordings), românii Priku, SIT (proiectul live al lui Vlad Caia și Cristi Cons), Gescu, Miss I și Ferro (DJ și producător din Amsterdam, cu release-uri la VBX, Oscillat și Fuse). La scena drumandbass vor mixa, printre alții, Elementrix (alias-ul de drum&bass al producătorului român Gabriel Cernea), Re-Adjust (DJ și producător de dnb din UK) și September.

ABC Events sunt printre cele mai relevante brand-uri de petreceri din Arab, iar filozofia lor este simplă și are la bază congruența scenei abundente de Rominimal combinată cu sound-ul nostalgic drum&bass/breaks. ABC promovează în primul rând artiștii români de tech-house, extrem de populari și „ceruți” de către public în ultimii ani.

În același timp, brandul de petreceri are în vedere și prezentarea unor artiști internaționali mai puțin cunoscuți pe scena electronică românească, cu atât mai puțin pe scena din Arad. Mai mult decât atât, ABC susține artiștii locali necunoscuți (sau în curs de afirmare), după cum se poate vedea și din line up-ul complet al acestei ediții de iarnă ABC Festival. Ne vedem acolo?

Techno/Micro Stage:
Dana Ruh
Priku
SIT
Ferro
Gescu
Miss I
Herck
Somesan
Bread & Butter
vlf
David Stoica
Snazu
Timirash

DNB stage:
Elementrix
Re-Adjust
September
ZO
Cips
Tobe:n

Citește mai mult: Lista evenimentelor recomandate de TEB România pentru toamna asta

Loading...