Electronic Beats Romania
News

Află ce artiști participă la cea de-a treia ediție a festivalului Dakini

Dakini Festival 2019

Cea de-a treia ediție a festivalului Dakini va avea loc anul acesta între 27 iunie și 1 iulie.

La fel ca și edițiile precedente, anul acesta Dakini are loc tot pe plaja Tuzla din județul Constanța.

Primul val de artiști confirmați pentru ediția din acest an a festivalului prezintă o serie de DJi și producători aflați în premieră în România, dar și alții care au mai mixat la noi. Astfel, între artiștii confirmați deja se numără Aes Dana, Ajja, Avalon, Brando Lupi, CloZee, Deep Forest & Gaudi, Eat Static, Istvan Sky, Luigi Tozzi, Maayan Nidam, Marcus Henriksson, Sonic Species și Tribali.

La fel ca și edițiile precedente, programul artistic al Dakini 2019 este împărțit pe trei scene: Akasha (scena de psy), Ishtar (scena live) și Molecular (scena techno).

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Dacă te-am făcut curios, biletele pentru Dakini 2019 sunt disponibile online pe bilete.ro, la diferite categorii de prețuri, în funcție de momentul în care te decizi să le cumperi. Astfel, primul val de bilete e disponibil la prețul de 210 RON, al doilea la 260 RON, al treilea la 330 RON și al patrulea la 400 RON. La intrare prețul unui bilet este de 440 RON.

Prețul unui abonament include accesul pe toată durata festivalului, timp de 4 zile și 4 nopți. De asemenea, festivalierii care nu vor să stea la cort, pot opta pentru cazare în satul Tuzla. De acolo la festival poți merge cu un autobuz oferit de către organizatori.

Iată programul complet al fiecăreia din cele trei scene de la Dakini 2019.

 

Loading...