Electronic Beats Romania
Music

5 petreceri dedicate muzicii electronice underground care nu sunt în București

petreceri dedicate muzicii electronice

Iată unele dintre cele mai interesante concepte de party care animă dansatorii din Oradea, Sibiu, Timișoara, Arad, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Iași și Bușteni.

Evenimentele recurente dedicate muzicii electronice underground ajung în tot mai multe orașe din România, aducând artiști remarcabili și dansatori fericiți pe scene de dans noi.

DINSUBSOL, Oradea, Sibiu, Timișoara, Arad, Târgu-Mureș, etc.

Din Iunie 2013, Dinsubsol este o agenție de booking și un record label, iar cel mai recent release, Dinsubsol Romanesc Vol.4, este o compilație cu 17 piese de la Herck, Motiv & alții. Au organizat peste 70 de petreceri și showcases în Oradea, Sibiu, și alte orașe, cu artiști ca Barac, Herodot, OANA, Ada Kaleh, Mihai Popoviciu, LIZZ. În 2018 seria petrecerilor Dinsubsol continuă într-un nou loc, “Casa de Cultură” cu Livio & Roby și Floog live.

Gazetofon x Colectiva Gazette, Cluj-Napoca

Gazetofon – Hârtie de despachetat este un ziar care vorbește despre fenomene din câmpul audiovizual și estetic de avangardă, iar fiecare apariție lunară este prilej de party cu Akim#, Musai Soundworks, Danaga, Casetofoane sau Dannilov la Colectiva Gazette, magazinul de discuri care oferă cafea bună, lângă niște plăci disco, house și techno.

HAI! @ database, Timișoara

Hai! este o petrecere organizată periodic de database, unde timișorenii au dansat alături de artiști ca Petre Inspirescu, Nu Zău, Sepp, Xandru, Alexandra, Vess, Emi, Dan Andrei, Kozo, Cezar, Dubtil, SIT, Tulbure, Praslesh.

© Gabriel Dranau

DUBLA, Piatra Neamț, Iași

Dubla se întâmplă în Iași și Piatra Neamț. Până acum i-au avut ca invitați pe SIT, Priku, Emi, Iuly.B, Cezar, Dragoș Ilici, iar pe 17 Martie 2018 se trage a 12-a dublă cu Oshana, Vlad Caia și Cosmjn.

© Stefania Gache

Mountain Grooves, Bușteni

Seria de evenimente Mountain Grooves reprezintă colaborarea dintre A Little Techno, un crew din Brașov și Inside Bar, din Bușteni, unde i-ați ascultat pe Andrei Ciubuc, LIZZ, Herodot, VID aka Egal3, Cosmjn, Suciu. Petrecerea din 24 Martie îi invită la munte pe Nima Gorji, Nu Zau și Primărie.

Loading...