Electronic Beats Romania
Sunwaves 27

Sunwaves revine cu ediția 27 în Olimp

Dacă n-ai dansat suficient anul ăsta la mare, aceasta poate fi șansa ta.

Anul acesta vine cu câteva vești bune din partea organizatorilor festivalului Sunwaves.

Pentru cine a deschis mai târziu televizorul, cea de-a 27-a ediție a festivalului Sunwaves are loc între 16 și 21 septembrie, pe plaja Davos din stațiunea Olimp.

Din line up fac parte a:rpia:r (proiectul lui Raresh, Petre Inspirescu și Rhadoo), Brad Brunner, Cally, Cezar, Clovis, Dan Andrei, Floog (live), Gescu, Herodot, Joseph Capriati, Kozo, Loco Dice,  Mahony, Marco Carola, Nu Zău, Prâslea, Priku, Sepp, Seth Troxler, SIT (proiectul lui Cristi Cons, Vlad Caia), Suciu, Yaya și mulți alții.

În împrejurări deosebite, marcate de aproape doi ani de pandemie, Sunwaves 27 s-a transformat din binecunoscuta ediție de vară a festivalului într-una „de toamnă”, cu două scene și un context mai intim, păstrând însă atmosfera specifică.

Mai jos găsești line up-ul complet, împărțit pe scene, iar toate informațiile despre bilete și cazări le poți afla de aici. Și apropo, biletele cumpărate pentru edițiile anulate ale festivalului vor fi schimbate cu bilete pentru această ediție (sau următoarea din 2022), completând formularul de aici.

*foto: sunwaves-fest

Line up Sunwaves 27
Line up Sunwaves 27

Iar dacă ai ratat ediția specială a festivalului Sunwaves din Zanzibar de astă-vară, mai ai o șansă, între 4 și 9 noiembrie. Evenimentul va avea loc tot pe plaja Dongwe Beach, iar deși line up-ul nu a fost încă anunțat, poți deja să-ți cumperi bilet de aici.

Hai cu noi.

Published September 13, 2021.