Electronic Beats Romania
t.quoise - Soundsphere

Release nou la Soundsphere: t.quoise

Netlabel-ul românesc Soundsphere a lansat recent un nou material, semnat de t.quoise, un proiect de-al artistului român Michael Ninaci.

Simulation conține patru piese experimentale, cu influențe trip-hop, și poate fi ascultat complet mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

t.quoise și-a început călătoria muzicală inspirată de muzica artistului norvegian Louis Cachet aka Varg Vikernes (cunoscut pentru proiectul său de black metal Burzum) și de abilitatea sa de a-și scrie muzica singur. Numele proiectului vine de la turbulent quoise, adică acea senzație trăită atunci când ești implicat într-un proces artistic creativ.

Ninaci a început să cânte la chitară în jurul anului 2009 și a înregistrat mai multe EP-uri sub diferite pseudonime. În 2012 a lansat albumul numit „Carpe Noctem” sub numeleSocial Death, o „trupă” de black metal formată dintr-un singur om.

A fost implicat și în alte proiecte de colaborare, dar nu a funcționat niciodată așa cum era de așteptat, așa că a început să experimenteze singur cu tot felul de genuri mai experimentale, precum ambient, noise, hip-hop și post-rock.

Noul său material din zona ambient/downtempo e inspirat de Boards of Canada și de sunetul lor unic.

Platforma Soundsphere funcționează ca un netlabel care promovează muzica electronică experimentală și artiști underground, atât din România, cât și internațional.

Urmărește-ne pe social media.

Published April 19, 2021.