Electronic Beats Romania
Oigăn & Ana Ularu - Meteorologie (Lil Obeah x Marius Costache Remix)

Remix la single-ul Meteorologie al lui Oigăn și Ana Ularu

Label-urile românești Underdog Records și The Sound of Art to Come prezintă primul remix duppy riddim la piesa „Meteorologie” a lui Oigăn și Ana Ularu, remix semnat de Lil Obeah și Marius Costache.

„Remixarea sunetelor locale este de departe una dintre cele mai satisfăcătoare provocări. În cazul piesei Meteorologie a lui Oigăn și Ana Ularu, eu și Marius am creat primul nostru duppy riddim, inspirat de Adrian Sherwood și The Bug. E dedicat tuturor oamenilor depedendenți de schimbările meteo din munții Carpați și Marea Neagră”, spune Lil Obeah.

Ascultă remixul mai jos via Bandcamp, iar videoclipul e la doar un scroll distanță.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Label-ul indie Underdog reprezintă o comunitate axată pe genuri muzicale alternative, chillout, downtempo, dream-pop, trip-hop. Motto-ul lor este: „Iată-i pe nebuni. Nepotriviții. Rebelii. Cei care tulbură liniște. Formele rotunde din găurile pătrate. Cei care văd lucrurile diferit”.

Underdog a fost fondat pe convingerea că artiștii români independenți sunt mai puternici sub un singur acoperiș. Genurile muzicale care le plac și le promovează nu sunt populare la nivel local și idolii și ambițiile lor depășesc granițele, inspirația vine de la case de discuri Domino Records, Ninja Tune, Future Classic, Warp, Young Turks, XL Recordings sau Ghostly International.

Albumul „Antimaterie” este prima colaborare muzicală oficială dintre Oigăn și Dáne Dávid, fiul său (beat-uri, sintetizatoare, bas), și Dan Georgescu (sintetizatoare, peisaje sonore, mix, master). Fiecare piesă de pe album reprezintă o invitație de a participa la ora materiei care îi poarta numele, cu vocalistul în rol de profesor și călăuză. De data aceasta, Oigăn o are invitată pe Ana Ularu, iar piesa „Meteorologie” e acompaniată de un clip semnat de artistul vizual și fotograful de Alex Gâlmeanu și remixat de Daniel Stanciu. Direcția artistică îi aparține Ioanei Șișea, iar coregrafia Andreei Novac.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

The Sound of Art to Come Records este o casă de discuri din Transilvania, care găzduiește Dub, proscriși de muzică electronică și experimentală și nonconformiști exploratori. Adânc în inima României, SoAC transmite din dimensiunea The Shape of Dub to Come. Labelul curatoriază, colează și remixează Duppy dubs și Duppy Riddims inspirate de coloanele sonore jamaicane pentru filme de groază.

Hai cu noi.

Published June 23, 2021.