Electronic Beats Romania
Tama Sumo

NMVD X Boiler Room la Club Control pe 5 noiembrie

Cu The Hacker, Tama Sumo, Alexandru Jijian, Kosta și Eddie Lanzat.

Ediția NMVD Iași se va muta la București în urma creșterii de cazuri COVID-19 în zona județului Iași. Dorind să asigure un mediu sigur pentru public, artiști și echipă, organizatorii au decis ca ediția NMVD (ce urma să aibă loc la The Secret, în Iași, pe data de 17 septembrie), va fi mutată la București, la Club Control, pe data de 5 noiembrie 2021.

Ediția NMVD x Boiler Room va fi ultima petrecere din seria NMVD a acestui an și se va ține în clubul Control din București. Line up-ul final îi include The Hacker, Tama Sumo (foto), Alexandru JijianKosta și Eddie Lanzat.

Biletele pentru partyul NMVD de la București pot fi achiziționate de pe iabilet la prețul de 30 lei (până pe 5 noiembrie, inclusiv, înainte de ora 20:00, atât online, cât și fizic, de la intrare) și 40 lei (pe 5 noiembrie, atât online, cât și fizic, de la intrare, după ora 20:00).

Primul eveniment din seria NMVD de petreceri din acest an a avut loc pe 28 august, la Combinatul Fondului Plastic din București, cu Palms Trax, Man Power, Mehmet Aslan și Eddie Lanzat, iar al doilea eveniment a avut loc pe 3 septembrie, la FORM Beach, în Mamaia, cu Dj Tennis, Sascha Funke, Capablanca și Gemini Brothers.

*foto: Ostgut Ton

Urmărește-ne pe social media.

Episode 1: Alexandru Jijian

01:02:20

“Mi se pare că în sfârșit avem o densitate foarte bună de artiști.”

“Mi se pare că în sfârșit avem o densitate foarte bună de artiști.”

Episode 17: Kosta

1:15:42

“La noi nu prea există diversitate. Se merge mult prea mult pe rețete confirmate.”

“La noi nu prea există diversitate. Se merge mult prea mult pe rețete confirmate.”

Published September 15, 2021.