Electronic Beats Romania
Liqüid Series

Liqüid Series – un nou label românesc de liquid DnB

Liqüid Series este un proiect care-și propună să promoveze muzica liquid drum and bass. E lansat în 2018, odată cu apariția primului mix înregistrat de către Detour (Vlej Zsombor Barna), fondatorul proiectului. 

Seria de mixuri și livestream-uri a adunat deja câteva zeci de episoade în cei doi ani de activitate, motiv pentru care la finalul anului trecut au început să apară și primele piese pe Bandcamp, iar în ianuarie 2021 să fie lansat primul EP al noului label.

Astfel, Detour (inițiatorul proiectului) a atras după el o mână de producători români din zona DnB, alcătuită din Andrei Duruș (DJ și producător sub pseudonimul Scatterbrain), Alexandru Cobe (producător de DnB din Oradea, cunoscut sub numele de Sub:liminal), Cristi Habliuc (producător din Iași sub numele de Rezilient) și Tudor Gaita (aka Tudor G) pentru a crea primul release marca Liqüid Series, numit „Winter Soul EP”.

Poți asculta EP-ul mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Detour spune că a început proiectul Liqüid Series „cu scopul de a găsi artiști noi și talentați care merită sa fie ascultați”. Proiectul încă e la început de drum, dar Vlej e încrezător în viitorul succes al label-ului.

Hai cu noi pe social media!

Published January 14, 2021.