Electronic Beats Romania
James Blake x Endel

Proiect colaborativ James Blake și Endel pentru un somn mai bun

Recenta colaborare se numește „Wind Down” și utilizează tehnologia AI generativă de la Endel.

Artistul britanic James Blake și aplicația de muzică generativă Endel au lansat un nou proiect numit Wind Down, conceput pentru Apple TV, cu un „peisaj sonor adaptativ [care] își propune să redefinească ritualul somnului, concentrându-se pe cele două ore înainte de a adormi”.

Blake a furnizat bazele proiectului, care folosește descoperirile doctorului Roy Raymann de la SleepScore Labs pentru a „activa sistemul nervos parasimpatic, declanșând corpul într-o stare de odihnă și pregătind mintea pentru somn”. Ideea din spatele proiectului este de a ajuta mintea să se relaxeze, odată cu utilizarea aplicației cu două ore înainte de culcare și tehnologia muzicală generativă de la Endel, combinată cu descoperirile lor științifice incluse în aplicație

„Cele două ore înainte de a merge la culcare și de a încerca să adormi sunt atât de importante pentru odihna ta generală”, spune CEO-ul Endel, Oleg Stavitsky. „Trebuie să renunți la zi și să treci la o stare mentală și fizică diferită. Pentru a permite acest lucru, am inclus anumite tonuri și scale în Wind Down care ajută la activarea sistemului nervos parasimpatic. Corpul face de obicei acest lucru în mod natural, dar uneori avem nevoie de încurajare suplimentară pentru a ajunge acolo.”

Endel a colaborat anterior cu artiști precum Richie Hawtin și Grimes, care au creat peisaje sonore care să ajute mintea să se concentreze și bebelușii să adoarmă.

În timp ce Wind Down este disponibilă numai pe Apple TV, aplicația Endel este disponibilă acum pentru iOS, macOS, Android și difuzoare inteligente precum Alexa.  Află mai multe aici. Deși ai nevoie de un abonament pentru versiunea completă, adaptivă și personalizată a Endel, poți experimenta o oră de Wind Down în videoclipul de mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published March 23, 2022.