Electronic Beats Romania
Ziua Mondială a Somnului

Johanna Knutsson și Sebastian Mullaert lansează un lp de Ziua Mondială a Somnului

Sărbătorește Ziua Internațională a Somnului pe 19 martie sub sloganul „Somn regulat, viitor sănătos”.

Pe 19 martie 2021 sărbătorim Ziua Internațională a Somnului, ocazie cu care labelul suedez Circle Of Live Recordings va lansa un album ambiental de 8 ore semnat de Sebastian Mullaert și Johanna Knutsson.

Materialul este o înregistrare live din cadrul seriei de concerte „In Dreams” prezentată de Circle Of Live, care a avut loc în octombrie 2019 în sala De Waalse Kerk din Amsterdam, unde Knutsson și Mullaert au susținut un live performance în timp ce publicul adormea. Evenimentul de opt ore a avut ca scop explorarea diferitelor stări mentale pe care oamenii le experimentează între somn și trezire.

Aceste înregistrări improvizate vor fi acum lansate digital sub umbrela albumului „Live At De Waalse Kerk 2019” și cuprinde peste 50 de piese.

Fanii din Marea Britanie și Europa se pot acorda, de asemenea, în direct vineri seara, pe 19 martie, de la ora 23.00 CET.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Ziua Mondială a Somnului (vinerea dinaintea echinocțiului vernal al emisferei nordice) este un eveniment anual organizat de Comitetul Zilei Mondiale a Somnului a Societății Mondiale a Somnului, fostă Asociație Mondială de Medicină a Somnului (WASM), din 2008. Scopul este să celebreze beneficiile unui somn bun și sănătos și să atragă atenția societății asupra poverii problemelor care apar în urma privării de somn și a aspectelor medicale, educaționale și sociale și să promoveze prevenirea și gestionarea tulburărilor de somn.

Sebastian Mullaert și Johanna Knutsson
Sebastian Mullaert și Johanna Knutsson

Pentru a face cât mai lină călătoria sonică de opt ore, Knutsson și Mullaert au publicat un mic ghid.

„Fă-ți toate aranjamentele și pregătirile în timp util înainte de începerea streaming-ului. Nu ar trebui să urmărești fluxul de pe canal, ci să îl asculți. E important să utilizezi dispozitivul doar pentru a reda sunetul și să întorci ecranul pentru a nu-l putea vedea. Dacă folosești telefonul sau tableta pentru a asculta, asigură-te că îl ai în modul de repaus (cu Wi-Fi activat) și cu toate notificările dezactivate, astfel încât să nu fii deranjat în timpul călătoriei de somn / vis.”

Artiștii mai sugerează ca înaintea audiției să verifici volumul sistemului audio. „Ideea nu e să redai această muzică tare, ci mai degrabă la un volum redus și liniștit. Ne place să vedem muzica și sunetele ca pe o dimensiune suplimentară în camera ta fizică și psihologică. Pregătește-ți patul astfel încât să te poți așeza confortabil în poziția în care preferi să adormi. Îți sugerăm să te așezi pe spate în așa-numita postură Shavasana, dar nu e nicio problemă dacă te miști în timpul călătoriei de 8 ore.”

Bea un ceai cu atenție și pune-ți intenția spre călătoria viitoare. „Majoritatea dintre noi avem o viață plină de activități și planuri, dar nu e timpul pentru asta acum. Toate aceste lucruri vor veni probabil și vor bate la ușa ta sub formă de gânduri, sentimente sau chiar senzații fizice. Nu le îndepărta, dar nu le invita.”

„Când asculți muzica, las-o să fie acolo, nu încerca să o simți, nu încerca să o înțelegi, nu încerca să o compari cu alte lucruri”, mai adaugă artiștii.

Așadar, revino aici vineri seară, 19 martie, de la 11 PM (CET) și verifică video-ul de mai jos pentru a te bucura de întreaga experiență.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Suntem pe social media.

Published March 16, 2021.