Electronic Beats Romania
Fatboy Slim și David Byrne - Here Lies Love

Show-ul lui Fatboy Slim și David Byrne ajunge pe Broadway

Piesa „Here Lies Love” se bazează pe albumul cu același nume lansat de Fatboy Slim și David Byrne în 2010.

David Byrne și Fatboy Slim își aduc musical-ul Here Lies Love pentru prima dată pe Broadway.
Bazat pe albumul dublu cu același nume pe care cei doi l-au lansat în 2010, piesa documentează viața Imeldei Marcos, fosta primă doamnă a Filipinelor, și include povestea Revoluției Puterii Poporului, care a îndepărtat-o pe ea și pe soțul ei, dictatorul Ferdinand Marcos, de la putere în 1986. Noua producție Broadway, care urmează să debuteze în această vară, este dezvoltată și regizată de scriitorul american Alex Timbers, cu coregrafia lui Annie B-Parson.
Piesa Here Lies Love s-a mai jucat în trecut la Muzeul de Artă Contemporană din Massachusetts în 2012, la Teatrul Public din New York în 2013, la Teatrul Național din Londra în 2014 și la Seattle Repertory Theatre în 2017.
Într-o declarație despre noua producție, echipa din spatele acesteia a declarat: „Ca o echipă de producători americani binaționali – filipinezi printre noi – suntem încântați să aducem Here Lies Love la Broadway! Istoria Filipinelor este inseparabilă de istoria Statelor Unite și, pe măsură ce ambele evoluează, nu ne putem gândi la un moment mai potrivit pentru a pune în scenă acest spectacol. Ne vedem pe ringul de dans!”
Albumul original de la Byrne și Fatboy Slim a prezentat o serie de soliști vocali invitați, printre care Florence Welch, Tori Amos și Santigold.
Anul trecut, Fatboy Slim a lansat un set de cutie de lux care sărbătorește cea de-a 20-a aniversare a petrecerii sale Big Beach Boutique din Brighton.
Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published January 17, 2023.