Electronic Beats Romania
Kevin Saunderson

Aniversare Drumcode cu un album de remixuri la Kevin Saunderson

Un pachet complex cu beat-uri îndrăznețe, perfect pentru a-ți exersa noile mișcări de dans.

Cel de-al 250-lea release al casei de discuri Drumcode este un proiect special de colaborare între fondatorul label-ului, DJ-ul și producătorul suedez de techno Adam Beyer și legenda americană Kevin Saunderson.

Lansat pe 1 octombrie, label-ul techno a marcat prilejul cu „Re: Generate”, un album de remixuri la piese semnate de pseudonimul E-Dancer al lui Saunderson.

Creată în ultimul an, lansarea prezintă reinterpretări ale albumului „Heavenly” apărut sub proiectul E-Dancer în 1998 la casa de discuri Planet E a lui Carl Craig. La lista de remixuri au contribuit Beyer, Robert Hood, DJ Bone, DJ Minx, Paul Woolford, Len Faki, Wehbba, rRoxymore, Layton Giordani, Amelie Lens și mulți alții.

„Sunt foarte mulțumit că putem onora cea de-a 250-a lansare a casei de discuri Drumcode cu un pachet puternic de muzică, venit dintr-un grup atât de puternic de artiști talentați din aria muzicii electronice” a spus Beyer. „Există atât de multe influențe care au fost luate din muzica lui Kevin în acea perioadă, încât încă le auzi în multe dintre piesele Drumcode lansate astăzi. Se simte minunat să aduci un aer nou acestor piese atemporale și să prezinți interpretări interesante și noi ale acestora.”

Saunderson a adăugat: „Motivul pentru care am simțit nevoia să fac un album ca acesta este datorită prezenței puternice și a influenței pe care au avut-o aceste piese din anii ’90 asupra atâtor producători, DJi, artiști și genuri de muzică. E cel mai pur lucru de la mine și un disc care va avea întotdeauna un loc de durată în inima mea.”

„Re: Generate” este disponibil acum pe digital și vinil. Poți asculta cele 15 piese mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Hai cu noi!

Published October 06, 2021.