Electronic Beats Romania
Donato Dozzy și Eva Geist

Donato Dozzy lansează album synth pop cu Eva Geist

Și sună rău deloc.

Casa de discuri Raster prezintă Il Quadro di Troisi, un proiect muzical realizat de Andrea Noce (Eva Geist) și Donato Scaramuzzi (Donato Dozzy).

Noul lor album colaborativ abundă în detalii și intensitate, reflectând condiția lumii contemporane, pandemia din Italia și din întreaga lume definesc Il Quadro di Troisi.

Pe acest album, Andrea Noce contribuie cu vocea, iar Donato Scaramuzzi se ocupă de producție, sculptând peisajele sonore ale discului.

Casa de discuri precizează faptul că acest album s-a născut dintr-o corespondență între cei doi artiști despre regretatul actor și regizor Massimo Troisi, iar acest schimb a devenit în curând sursa de inspirație a colaborării.

Foto: Guido Gazzilli
Foto: Guido Gazzilli

Versurile Andreei Noce sunt sensibile și cu mai multe sensuri; se agață perfect de frazele muzicale și curg ca un monolog din filmele lui Troisi.

Albumul surprinde decenii întregi de istorie a muzicii naționale italiene, într-o manieră extrem de creativă. Discul își ia reperul din italo-disco și synth pop. Ca să te convingi, mai jos găsești primul extras pe single, piesa „Raggio verde”.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

»Il Quadro di Troisi« este o colaborare între Raster și festivalul din Milano, Terraforma – un festival internațional de muzică experimentală, care se desfășoară din 2014 în parcul de la Villa Arconati, unde Dozzy a fost invitat la fiecare ediție în diferite forme (atât ca DJ, cât și live, solo sau sub Voices From The Lake, alături de Neel).

Albumul va fi lansat în format digital pe 16 octombrie, iar în format fizic (vinil și CD) pe 13 noiembrie. Poate fi comandat în avans de pe Bandcamp, unde găsești și alte trei piese disponibile la ascultat.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:
01. Il Giudizio
02. Beata
03. Sfere Di Qi
04. Non Ricordi
05. Intenzioni
06. Raggio Verde
07. Real
08. Se Ne Va
09. On The Site
10. L’Ipotesi

Published September 14, 2020. Photos by .