Electronic Beats Romania
Ioana Șelaru

Ascultă EP-ul de debut al Ioanei Șelaru

O gură de aer proaspăt pe scena muzicii contemporane românești.

Violonista și compozitoarea de muzică de film Ioana Șelaru a lansat recent EP-ul de debut. „A mind of your own” conține patru piese și a apărut pe 1 decembrie la labelul românesc Longcut Records.

Cele patru piese electro-acustice compun un univers sonor cinematic, ce evocă povești sonice remarcabile despre auto-cunoaștere, depășirea fricilor și a prejudecăților.

Acesta e cel de-al treilea release de la Longcut, după precedentele albume ale lui Mischa Blanos semnate sub proiectul Alimori: A Chair in the Museum și The Four Seasons. Altered (împreună cu Dragusin).

EP-ul a fost mixat de Cristi Cons și masterizat de Vlad Caia, iar artwork-ul coperții e semnat de Irina Selaru. Îl poți asculta mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Ioana Selaru este o tânără violonistă, compozitoare și producătoare de muzică de film, cu un background în muzică clasică. Compozițiile sale includ partituri originale compuse pentru scurtmetraje, documentare și animații, dar portofoliul său transcede media tradițională, acoperind producția de muzică pentru instalații și expoziții de artă.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

 

*foto via Bandcamp

Published December 02, 2020.