Electronic Beats Romania
Cosey Fanni Tutti

Cosey Fanni Tutti va lansa coloana sonoră pentru docudrama Delia Derbyshire

„Delia Derbyshire: The Myths and the Legendary Tapes” este lansat prin intermediul label-ului Conspiracy International în septembrie.

Muziciana și scriitoarea engleză Cosey Fanni Tutti lansează un nou album.

Programat pentru data de 16 septembrie pe format digital, CD și vinil prin intermediul casei de discuri Conspiracy International, LP-ul conține coloana sonoră originală a lui Tutti pentru docudrama prezentată de BBC Four și realizată de Carolina Catz, „Delia Derbyshire: The Myths and the Legendary Tapes”, despre care am scris aici.

„Compozițiile sunt inspirate de cercetările mele despre arhiva audio a Deliei Derbyshire, notele și tehnicile compoziționale originale ale Deliei, care, în combinație cu admirația și dragostea mea pentru munca ei, au oferit o modalitate de a integra stilul și abordarea ei asupra muzicii în a mea”, spune Tutti. „O alianță a sensibilităților noastre”.

LP-ul este primul album de lungă durată al lui Tutti de la TUTTI din 2019, primul ei LP solo în 36 de ani, apărut tot la Conspiracy International.

Înaintea acestui album, Tutti va lansa în august la Faber & Faber cartea „RE-SISTERS: The Lives and Recordings of Delia Derbyshire, Margery Kempe & Cosey Fanni Tutti”, ce include 300 de pagini despre legăturile dintre ea, Delia Derbyshire și mistica creștină din secolul al XV-lea, Margery Kempe.

Povestea cărții datează din 2018, când Tutti a fost comisionată să creeze coloana sonoră a unui film despre pioniera electronică Derbyshire. Cam în același timp, ea a început să citească despre Kempe, care a scris ceea ce este considerată prima autobiografie în limba engleză. Cartea lui Tutti explorează modul în care aceste trei femei au respins normele societale și culturale; este „povestea a trei femei mistuite de pasiunea lor pentru viață, o trinitate dintre sacru și profan, păcătoși și sfinți”, a spus co-fondatoarea Throbbing Gristle.

Ascultă piesa „Psychedelic Projections” mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Tracklist:
01. Cornet Lament
02. Four Bebe
03. Sirens
04. Delia Tones
05. Animals
06. Psychedelic Projections
07. Reverse Adrenalin
08. Snuff Chorus
09. Cosmic Static Noise Wasps
10. An Individualist
11. Ceiling of Sickening Sound
12. Dream Dinner Party
13. Guitar (Twickenham Studio 3)
14. Labyrinthine
15. Tatum Ergo

 

*foto: Chris Carter

Urmărește-ne pe social media.

Published July 13, 2022.