Electronic Beats Romania
Mathmatrix

Ascultă albumul de debut al lui Mathmatrix

„Mathmatrix” a fost lansat la începutul verii la Touched Music.

La doi ani de când producătorul român de muzică electronică Victor Popescu (cunoscut anterior sub pseudonimul Brazda lui Novac) a scos primul ep sub umbrela unui nou proiect muzical, Mathmatrix, label-ul britanic Touched Music i-a lansat albumul de debut.

Mathmatrix conține 16 piese și a apărut la finalul lunii mai 2022 în format digital și CD în ediție limitată (actualmente sold out). Albumul promite și livrează o călătorie fără centură prin lumea diferiților hibrizi electronici cu care Victor Popescu jonglează de ani buni, de la IDM la ambient, electronica sau braindance.

Ascultă LP-ul mai jos și cumpără-l de pe Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Cu un sound dificil de încadrat într-un gen electronic anume, dar care alunecă discret de la IDM și electronica la un proto-electro ce amintește de începuturile Kraftwerk, dar și de tot sound-ul Warp Records din primii ani, Victor Popescu rămâne unul din cei mai originali producători din underground-ul electronic românesc. În trecut a lansat la case de discuri precum Square Sound RecordsRaumklang Music și Touched (unde a ieșit și albumul de mai sus).

Dacă ești mai puțin familiarizat cu Mathmatrix, îl poți cunoaște mai bine în cadrul episodului 35 al podcastului nostru, disponibil mai jos.

*foto via Facebook

Episode 35: Mathmatrix

1:09:32

“Democrația pe care a generat-o accesibilitatea la instrumente are și părți bune, dacă ignorăm faptul că nimeni nu mai poate trăi doar din muzică.”

“Democrația pe care a generat-o accesibilitatea la instrumente are și părți bune, dacă ignorăm faptul că nimeni nu mai poate trăi doar din muzică.”

Hai cu noi.

Published July 25, 2022.