Electronic Beats Romania
Laraaji

Noul album al lui Laraaji e o invitație la meditație

Materialul e disponibil în colaborare cu Endel, un app pentru reducerea stresului, o mai bună concentrare și îmbunătățirea somnului.

Pionierul ambient Edward Larry Gordon aka Laraaji a colaborat cu compania de wellness Endel la un album.
Conceput pentru yoga și timp petrecut în liniște, Meditation: You Are Relaxed constă în 15 piese care combină vocea și instrumentația artistului cu tehnologia Endel alimentată de AI. Sunetele prezentate includ kalimba, zither, pian și diverse sintetizatoare.
„Acest album realizat împreună cu Endel a fost conceput ca un instrument pentru practicarea meditației profunde”, spune Laraaji într-o declarație de presă.
Endel Sound GmbH este o companie germană de software care deține și operează aplicația Endel, care oferă medii de sunet personalizate menite să îmbunătățească productivitatea și bunăstarea utilizatorului prin mijloace precum reducerea stresului, creșterea concentrației și îmbunătățirea somnului. Endel a colaborat anterior cu artiști precum Richie Hawtin, James Blake și Grimes (detalii mai jos), artiști care au creat peisaje sonore care să ajute la un somn mai bun sau la o mai bună concentrare a minții.
Aplicația generează sunete în timp real pe baza diferitelor intrări, cum ar fi locația utilizatorului, ora, vremea, cadența, ritmul cardiac și este compatibilă cu Android, iOS, macOS și Alexa.
Laraaji este un muzician american, practicant de meditație mistică, din New York. A început să cânte muzică pe străzi în anii ’70, improvizând pe un autoharp modificat, procesat prin diferite efecte electronice. De atunci a lansat albume pentru o varietate de label-uri, dar și-a păstrat etosul DIY, înregistrându-se adesea acasă, pentru a-și vinde ulterior casetele în timpul spectacolelor sale de stradă.
Pentru mai mult Laraaji, încearcă și un mix realizat în 2018 pentru FACT.
Tracklist:
01. Phase 1
02. Phase 2
03. Phase 3
04. Phase 4
05. Phase 5
06. Phase 6
07. Phase 7
08. Phase 8
09. Phase 9
10. Phase 10
11. Phase 11
12. Phase 12
13. Phase 13
14. Phase 14
15. Phase 15
*credite foto Laraaji: Nathan Perkel

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published August 22, 2022.