Electronic Beats Romania
Adina Nelu

Ascultă soundtrack-ul făcut de Adina Nelu pentru filmul Huey

Compozitoarea de muzică de film și media Adina Nelu a lansat recent coloana sonoră a filmului „Huey” scris și regizat de Brenden Singh, ce va apărea anul acesta.

De la sample-uri lo fi la glitch-uri și teme luxuriante de pian, muzica urmărește decăderea morală a lui Huey, personajul principal din film, văzut ca un scriitor ratat care se luptă cu propria sănătate mintală, aflat într-o călătorie de descoperire a sinelui. Cu o paletă sonoră diversă, soundtrack-ul evocă infuențe din muzica romantică și barocă, într-o cheie contemporană.

Îl poți asculta mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Adina Nelu este o tânără compozitoare, multi-instrumentistă și cantautoare născută în România, stabilită în Manchester (UK). Subiectul cercetării sale academice și al primului ei EP este Poems: A Collaboration in Space and Time, o explorare sonoră a poeziei românești din secolul al XIX-lea dintr-o perspectivă muzicală neașteptată.

În vara anului trecut a lansat ep-ul The Heavy Now, comisionat de Greater Manchester Combined Authority (GMCA) ca parte a unei arhive multimedia a județului construită de sectorul creativ în timpul pandemiei. EP-ul conține trei piese ambient/contemporary și poate fi ascultat mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Între timp, Adina va contribui la seria BBC New Creatives cu „Dear Hometown”, o reconstituire sonoră a unei închisori politice din Europa de Est din timpul regimului comunist, un proiect în curs de dezvoltare.

*foto: Liam Ratcliffe; via Adina Nelu

Hai pe social media.

Published February 04, 2021.