Electronic Beats Romania
Villalobos & Rohrer

Disc nou de la Ricardo Villalobos și Samuel Rohrer

„Microgestures” include patru piese și apare în luna aprilie.

Ricardo Villalobos și Samuel Rohrer lansează în aprilie 2022 un nou disc la Arjunamusic Records.

Parteneriatul Ricardo Villalobos / Samuel Rohrer a dat rezultate din ce în ce mai interesante în ultimii câțiva ani, remixurile primului pentru Ambiq (trio-ul lui Rohrer împreună cu Max Loderbauer și Claudio Puntin) fiind completate de reinterpretări ulterioare ale lucrării solo a lui Rohrer și întâlniri live la evenimente selecte precum Funkhaus din Berlin. Așa cum ar trebui să fie cazul oricărei colaborări puternice, acest parteneriat s-a bazat mai degrabă pe provocare reciprocă decât pe compromis, văzând fiecare participant transferând aspectele tehnice și emoționale cheie ale muncii celuilalt în locuri neașteptate anterior.

Cei care au urmărit îndeaproape această relație vor observa un sentiment clar de continuitate între lucrările anterioare și noua colaborare intitulată MICROGESTURE.

Compus din patru piese, materialul prezintă o muzică atonală, înglobată în percuții, dar în aceste limitări deliberate există o varietate mai mare de sunete individuale. Fiecare piesă este propriul observator de micro-gesturi care se grupează într-o ceață densă comunicativă sau un fel de roi de sunet robotizat. Totuși, în timp ce toate aceste piese sunt variații ale aceleiași teme, fiecare are propriul său caracter și, în consecință, propriile sale recompense în ceea ce privește sectoarele exacte ale imaginației pe care le activează.

Materialul va fi lansat în aprilie 2022, iar până atunci poți asculta piesa „Helix” mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Hai cu noi.

Published February 11, 2022.