Electronic Beats Romania
Drexciya

Tresor își va reedita întregul catalog Drexciya cu o nouă copertă

Seria începe cu albumul din 1999 al trupei electro-techno, „Neptune's Lair”, care urmează să apară în septembrie.

Label-ul german Tresor își reeditează întregul catalog Drexciya pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a morții lui James Stinson, jumătate din legendarul duo din Detroit, alături de Gerald Donald.

Începând cu luna septembrie a acestui an, casa de discuri din Berlin va lansa un disc bilunar. Cu o nouă lucrare de artă a sculptorului Matthew Angelo Harrison din Detroit, fiecare lansare va fi disponibilă atât digital, cât și pe CD și vinil.

Primul este albumul lui Drexciya din 1999, Neptune’s Lair, care urmează să fie lansat pe 2 septembrie. Urmează single-ul „Hydro Doorways”, urmat de albumul din 2002, Harnessed the Storm și EP-ul Digital Tsunami din 2001.

În februarie 2023, Tresor va relansa LP-ul solo al lui Stinson sub numele de Transllusion, The Opening Of The Cerebral Gate, precum și discul Mind Over Positive And Negative Dimensional Matter. Seria se încheie în martie 2023 cu The Cosmic Memoirs Of The Late Great Rupert J. Rosinthrope, un album realizat sub celălalt alias al lui Stinson, Shifted Phases.

Ascultă albumul Neptune’s Lair cap-coadă, mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Hai cu noi.

Published June 29, 2022.