Electronic Beats Romania
Etherwave Theremin

Theremin nou de la Moog

Noul Theremin de la Moog oferă un răspuns mai bun la bas și portabilitate

Cel mai recent Theremin de la Moog Music vine cu câteva funcții noi pentru o precizie îmbunătățită.

Etherwave Theremin, destinat atât profesioniștilor, cât și noilor veniți, se bazează pe circuitele Etherwave originale ale companiei și e prezentat ca o actualizare a modelelor theremin anterioare, Etherwave Standard și Etherwave Plus.

Etherwave Theremin are un răspuns de bas îmbunătățit, integrare a ieșirii CV pentru a se conecta cu alte instrumente și control de sunet care permite modul de așteptare, precum și o setare de „previzualizare a înălțimii” prin căști. Există, de asemenea, o conexiune de antenă actualizată pentru asamblare rapidă și un adaptor pentru suport pentru microfon cu eliberare rapidă.

Ca parte a lansării, Moog l-a invitat pe thereminist-ul Grégoire Blanc și The Octopus Project să folosească Etherwave Theremin. Noul EP al lui Blanc, Lost In The Ether, a fost realizat cu acest instrument, în timp ce The Octopus Project a cântat recent cu acesta în Moog Sound Lab.

Vizitează website-ul Moog pentru mai multe detalii.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

În 2020, Moog a aniversat un secol de la invenția thereminului, lansând modelul promoțional Claravox Centennial, ca un omagiu adus violonistei lituaniene Clara Rockmore, o virtuoasă a theremin-ului. Claravox Centennial este un model în ediție limitată conceput pentru a sărbători trecutul, prezentul și viitorul tereminului, păstrându-și simplitatea și adăugând noi funcții.

Iubit pentru sunetul său ciudat ce a stat la baza a nenumărate coloane sonore pentru diferite filme și show-uri de televiziune, Leon Theremin și-a inventat instrumentul omonim încă din 1920.

Urmărește-ne pe social media.

Published April 26, 2022.