Electronic Beats Romania
Culture

Trip in Romania - o nouă serie de filme prezentate de Cyclic

Trip In Romania

Întrucât anul acesta evenimentele cu public au fost anulate în toată lumea, promoterii sunt nevoiți să găsească soluții noilor provocări și să se reinventeze.

Agenția Cyclic Records a demarat în urmă cu câteva luni proiectul Trip In Romania, o serie de filme cu DJi care mixează din locuri spectaculoase din România.

Primele două episoade au fost realizate la Cazanele Dunării (cu participarea lui Adrian Eftimie), respectiv la Lacul Colibița (Bistrița-Năsăud), unde a mixat Mihai Popoviciu.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Proiectul se desfășoară sub forma unei călătorii muzicale prin cele mai frumoase locuri din țara noastră. „Sperăm să vă alăturați și să dansați la voi acasă în siguranță, dar dorim, de asemenea, să evidențiem aceste obiective turistice pentru voi. Vă invităm să luați în considerare vizitarea acestor locuri unice, spre deosebire de plecarea în străinătate sau în locuri copleșite de turiști. Contribuția voastră va fi de mare ajutor economiilor locale”, spun cei de la Cyclic, inițiatorii acestui proiect.

Anul trecut am vorbit cu Ionuț Hupcă, unul din oamenii principali din spatele brandului Cyclic, o umbrelă generoasă sub care coabitează fericit Cyclic Records (label condus de Mihai Popoviciu), dar și Cyclic Events & Booking.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Următorul episod Trip In Romania are loc pe 21 iulie, când Melodia va prezenta un DJ set live din vulcanii de la Racoș (Munții Perșani).

Loading...