Electronic Beats Romania
The DJ Game - Underground Edition

The DJ Game – Underground Edition: joc de cărți cu DJi faimoși

Un joc care să te țină ocupat în perioada sărbătorilor.

Un joc de cărți nou lansat se bazează pe unii dintre cei mai cunoscuți DJi din lume de house și techno, emulând stilul popularului joc de cărți Top Trumps.

În „The DJ Game – Underground Edition”, fiecare dintre cele 42 de cărți prezintă o ilustrație în stil pop-art cu elemente factuale și șase categorii (de la „After Party Powers” ​​la „Relentless Bangers”),  oferindu-ți șansa de a lupta cu adversarul tău pentru primul loc în line up. Cardurile sunt realizate din materiale reciclate și toate ambalajele de transport sunt ecologice.

Printre DJii prezentați în pachetul de cărți de joc se numără Peggy Gou, Carl Cox, Four Tet, Ellen Allien, Black Coffee, Richie Hawtin și Patrick Topping, precum și câștigătoarea DJ Mag Alternative Top 100 DJ din 2020, Charlotte De Witte.

Pachetul de cărți de joc costă 11,95 GBP, iar o liră sterlină din fiecare pachet vândut merge către fundația Last Night A DJ Saved My Life, o organizație caritabilă care ajută copiii aflați în criză din întreaga lume, și în același timp crește gradul de conștientizare și adună bani pentru numeroase campanii din comunitatea muzicii electronice de dans. Anul acesta au strâns peste 120.000 de lire sterline prin Set For Love, un eveniment livestream care a reunit o mie de DJi, printre care Carl Cox și Kevin Saunderson.

„The DJ Game – Underground Edition” este disponibil aici.

Published December 08, 2020.