Electronic Beats Romania
Subwoofer KEF

Subwoofer nou ultra-compact de la KEF

Noul subwoofer KC62 produs de către KEF cântărește 15 kg și e cât o minge de fotbal.

Americanii de la KEF lansează un nou model de subwoofer, KC62.

Noul model KC62 are cinci setări prestabilite de Room Placement Equalisation, concepute pentru a oferi cele mai bune performanțe oriunde e plasat, prin senzori spațiali. Subwooferul dispune de o „tehnologie inteligentă de control al distorsiunii”, care are ca scop reducerea interferențelor de zgomot.

Se mândrește cu o putere de amplificare de 1000 W RMS, cu un răspuns de frecvență de 11Hz – 200Hz. Descris ca fiind „ultra-compact”, subwooferul măsoară 246 mm x 256 mm x 248 mm și cântărește 14 kg.

Disponibil în variante alb-negru, KC62 va fi comercializat din februarie 2021 la prețul de 1.400 GBP. Mai multe informații găsești pe site-ul oficial, iar mai jos un film introductiv.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

De ce să investești într-un subwoofer? Pentru că basul contează; enorm. La limita inferioară a auzului, se spune că oamenii pot auzi sunetul până la aproximativ 20 de Hz, sub care întâlnim un tărâm sonic tulbure, denumit „infrasunet”. Deși e posibil să nu auzi cele mai scăzute frecvențe, le simți în corp. Întrucât sunetul de bas nu ajunge la urechile noastre cu aceeași energie ca și sunetul de frecvențe înalte, tindem să respingem sau să ignorăm instrumentele și muzicienii care cântă la bas.

Instrumentele de bas joacă, de asemenea, un rol cheie în structura armonică și melodică a unui cântec. În 1880, un manual de muzică academică nota faptul că  „partea basului este, de fapt, fundamentul pe care se sprijină melodia și fără de care nu ar putea exista melodie”.

Published January 21, 2021.