Electronic Beats Romania
Steffi

Steffi revine cu un nou disc, The Red Hunter

Noul album apare în octombrie 2022 la Candy Mountain și e un tribut adus mamei artistei olandeze.

Steffi a anunțat un nou album intitulat The Red Hunter, care va fi lansat pe data de 24 octombrie la noul ei label, Candy Mountain. Ascultă piesa North Facing Shade de pe album mai jos, via Bandcamp.
Acesta este primul LP solo al artistei născută în Olanda și stabilită ulterior în Portugalia, de la World of The Waking State din 2017, care a fost urmat în 2019 de un LP în colaborare cu Virginia, Work A Change. Noul material este dedicat regretatei mame a lui Steffi și spune o poveste despre familie, spirit feminin și schimbare, pe durata a zece piese scrise de-a lungul mai multor ani.
Din punct de vedere muzical, melodiile sunt o călătorie profundă, detaliată și atmosferică prin universul muzicii techno, într-un melanj riguros între ritm și melodicitate. Noul release marchează, de asemenea, lansarea unei noi platforme, Candy Mountain, care ia forma unui label, studio și centru creativ fondat alături de Virginia, la baza lor din Portugalia.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Coperta albumului a fost proiectată de Michiel de Verde și prezintă o sculptură Rein Vollenga editată în post-producție și făcută de nerecunoscut, care se presupune că oglindește propriul proces creativ al lui Steffi. Alături de noul disc, vor avea loc și o serie de spectacole live cu line up-uri alese, cu detalii complete ce urmează a fi anunțate.

Tracklist: 

1. Irreversible Cessation
2. Alternation Of High And Low
3. Primary Chaos
4. North Facing Shade
5. The Red Hunter
6. Tragedy Turns To Comedy
7. Agent Of Change
8. Individuals From All Walks
9. South Facing Brightness
10. Lasting Lovers

Steffi - The Red Hunter
Steffi - The Red Hunter

Pentru mai multe detalii privind procesul creativ al lui Steffi, urmărește video-ul de mai jos din seria Ask The Producer, realizat de colegii noștri din Germania.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published August 29, 2022.