Electronic Beats Romania
Steffi

Steffi își lansează propria casă de discuri: DESTEFSTER

Label-ul DESTEFSTER va deveni operațional începând din luna mai.

Steffi își deschide o nouă casă de discuri intitulată DESTEFSTER.

Label-ul se lansează cu o reeditare a albumului de debut al lui Steffi, Yours & Mine, lansat inițial la Ostgut Ton în 2011, și primul său single, „Yours”, realizat împreună cu Virginia. Clasicul house vocal, care include dub și mixuri instrumentale, va fi lansat pe 9 mai, urmat de album în luna iunie.

„Îi mulțumesc foarte mult Virginiei pentru că a scos prima schiță a piese Yours din coș și că a recunoscut în această piesă un banger perfect pentru ringul de dans”, a scris Steffi pe Facebook. „Mica schiță pe care am avut-o cu siguranță nu era pe lista de melodii ale albumului meu, dar Virginia a insistat să facă ceva cu ea. Am condus-o la studio și am fost oarecum curioasă să știu de ce a existat atât de multă persistență din partea ei să lucreze la asta. Doar de dragul distracției, am aruncat o a doua linie de synth pe deasupra și a sunat telefonul. Verifică-ți căsuța de e-mail! Virginia a prelucrat primul vers și primul refren și a fost perfect.”

Virginia, tot prin Facebook, a adăugat: „Am insistat să fac o încercare cu piesa Yours. Pentru a face dintr-o poveste scurtă una și mai scurtă – o zi mai târziu, piesa a fost terminată! Nu că ne-am putea imagina vreodată impactul acestui EP. Încă sunt foarte fericită de colaborare și recunoscătoare pentru această oportunitate.”

Ascultă piesa Yours mai jos.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:
Yours
01. Yours feat. Virginia
02. Yours feat. Virginia (Dub Version)
03. Yours feat. Virginia (Instrumental Version)

Yours & Mine
01. Lilo
02. Piem
03. Yours feat. Virgina
04. Arms
05. Manic Moods
06. Mine
07. Nightspacer
08. You Own My Mind feat. Virginia
09. Moving Lips

*foto: Stephan Redel

Urmărește-ne pe social media.

Published April 19, 2022.