Electronic Beats Romania
Sound Burger - Audio Technica

Record playerul Sound Burger de la Audio Technica revine

Dispozitivul portabil, care funcționează cu baterii, va fi relansat în această primăvară.

Compania audio japoneză Audio-Technica a anunțat recent că va produce o nouă ediție a record player-ului Sound Burger, lansat pentru prima dată în 1983.
Noua ediție urmează unei relansări limitate în noiembrie, când compania a produs 7.000 de Sound Burgers pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare. Se pare că această serie s-a epuizat în doar câteva zile, ceea ce a determinat planuri pentru o ediție nouă în acest an.
Noul Sound Burger va avea o serie de actualizări față de modelul original, inclusiv o baterie reîncărcabilă, o ieșire audio minijack și conectivitate Bluetooth pentru sesiuni de vinil fără cablu. Poate reda discuri de 7 inch și 12 inch la viteza de 33, respectiv 45 RPM.
Audio-Technica a fost înființată în Japonia în 1962 ca o companie de cartușe și stilouri. A creat mai multe inovații în industrie înainte ca sosirea CD-urilor să amenințe să scoată firma din afaceri. A rezistat ramificându-se în designul căștilor și mașinile de fabricat sushi, dar nu a renunțat niciodată complet la vinil, iar acum se bucură de roadele renașterii vinilului.
Nu a fost stabilită o dată de lansare pentru cel mai recent Sound Burger, deși Audio-Technica a sugerat că vor fi disponibile mai multe culori decât versiunea din 2022 (care era disponibilă doar pe roșu) și că intenționează să producă o cantitate mai mare de playere decât anul trecut. Resident Advisor sugerează să ne așteptăm la un preț de aproximativ 200 GBP / 229 EUR.
„Răspunsul la modelul în ediție limitată de aniversare a 60 de ani de la platanul portabil Sound Burger a fost pur și simplu extraordinar”, a declarat Gary Boss, director de marketing, Audio-Technica SUA. „Am auzit cu voce tare și clar frustrarea celor care sperau să cumpere unul din aceste platane, dar nu au mai reușit să o facă. Deși noul model care va veni în primăvară nu va prezenta ecusonul numerotat, culoarea și ambalajul pentru cea de-a 60-a aniversare a versiunii în ediție limitată, acesta va fi mai accesibil. Sperăm că fanii Sound Burger vor fi la fel de încântați de acest nou model și că va inspira următoarea generație de entuziaști analogici.”

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published January 11, 2023.