Electronic Beats Romania
Reloop Mixon 8 Pro

Reloop lansează un nou controller – Mixon 8 pro

Noul controller este proiectat să funcționeze atât cu Serato DJ Pro, cât și cu Algoriddim djay.

Reloop a lansat un nou controler emblematic pentru Serato DJ Pro și Algoriddim djay.

Mixon 8 Pro are patru canale de control, afișaje on-jog, interfețe audio duale plus un mixer autonom încorporat. Există patru palete FX pentru declanșare rapidă și un EQ cu trei benzi pe canal, plus un filtru dual-pass.

În interiorul unității, există un mixer de sine stătător care poate fi folosit fără un laptop, cu două amplificatoare phono și patru intrări de linie. În interior există două plăci de sunet, ambele folosind USB-C, astfel încât să poți comuta între seturi fără a întrerupe sunetul. Ieșirile includ master XLR, precum și ieșiri jack de ¼” și RCA.

Există opt pad-uri de performanță cu toate modurile obișnuite la care te-ai putea aștepta, cum ar fi hot cues, pad-uri FX, sampler, loop roll și altele care sunt specifice software-ului, cum ar fi declanșarea mixului neural de separare a stemului alimentat de AI al djay.

Controlerul are un finisaj high-end cu o carcasă metalică periată și butoane metalice de transport. Există, de asemenea, un dispozitiv de andocare pentru iPad încorporat pentru controlul Algoriddim djay direct de la unitate prin portul USB-C.

Mixon 8 Pro costă 1.149 GBP; vizitează site-ul Reloop pentru mai multe informații.

Urmărește videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published June 09, 2022.