Electronic Beats Romania
Rebekah

Rebekah și Sydney Blu lansează campania 23by23

Campania își propune să crească numărul artistelor din rosterele caselor de discuri.

Rebekah și Sydney Blu au lansat o campanie pentru a încuraja casele de discuri să adauge mai multe artiste femei în listele lor.

23by23 vrea ca label-urile să se angajeze să aibă cel puțin 23% femei artiste până în 2023. Rețele precum Toolroom, Soma și REALM susțin campania organizând competiții de remixuri și provocări demo prin intermediul comunității Metapop, care este susținută de către Native Instruments. Ableton va găzdui, de asemenea, conținut de producție online în 2022, pentru a sprijini femeile, artiștii trans și non-binari.

„Deși am început să lansez muzică electronică la diferite case de discuri de peste 9 ani, se pare că s-au făcut pași foarte mici în acest domeniu pentru a avea mai multă reprezentare a femeilor”, a spus Rebekah. „Este, de asemenea, important de reținut că femeile de culoare nu sunt doar subreprezentate pe label-uri care lansează muzică electronică dance, ci și cele mai afectate de discriminare, așa că acest lucru face și mai imperativ ca diversitatea să fie o prioritate”.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Poți susține campania cu hashtag-ul #23by23.

În septembrie anul trecut, Rebekah a lansat campania #ForTheMusic privind agresiunea sexuală în industria muzicii electronice, printr-o scrisoare deschisă adresată comunității globale a muzicii electronice, scrisoare pe care o poți citi integral mai jos.

Urmărește-ne pe social media.

Published December 02, 2021.