Electronic Beats Romania
Anna & Jon Hopkins

Anna și Jon Hopkins au lansat un nou single colaborativ

Piesa originală este preluată de pe albumul de studio al lui Jon Hopkins din 2021, „Music For Psychedelic Therapy”.

ANNA și Jon Hopkins au lucrat împreună la o nouă versiune a piesei din 2021 a acestuia, „Deep In The Glowing Heart”, rezultatul fiind „un proces de colaborare transatlantic de o lună”. Ascultă mai jos „Deep In The Glowing Heart (Night Version)”.

Versiunea originală a „Deep In The Glowing Heart” a fost prezentată pe recentul album de studio al producătorului britanic „Music For Psychedelic Therapy”, care a apărut în noiembrie anul trecut. Hopkins a spus că piesa evocă sentimentul că „muzica te poate curăța, te poate ghida”.

Pe noua versiune colaborativă a piesei, „Night Version”, producătoarea braziliană ANNA și Hopkins creează un torent puternic de techno întunecat și furtunos, continuând remixulul Annei din 2018 la piesa „Singularity” a lui Hopkins.

„Am intrat în contact prima oară cu muzica Annei prin piesa ei Hidden Beauties, pe care m-am trezit cântând-o în seturi de DJ tot timpul și întotdeauna funcționează atât de bine”, își amintește Hopkins. „Apoi i-am cerut să remixeze piesa Singularity și rezultatele au fost atât de uimitoare încât am fost foarte dornic să lucrez cu ea din nou, dar într-un mod mai colaborativ, mai degrabă decât să-i predau linia de bază a piesei. A fost un proces înainte și înapoi, care a curs foarte bine. Îmi place cum a ieșit această piesă, este o astfel de întâlnire a celor două stiluri ale noastre.”

„Este o mare onoare să pot crea muzică împreună cu Jon”, a spus ANNA. „Muzica lui face parte din viața mea de zi cu zi, e parte din meditațiile mele, plimbările mele lungi și momentele contemplative. Remix-ul meu pentru piesa lui Singularity a avut un impact uriaș asupra carierei mele și, de atunci, să-l cunosc mai bine pe Jon și să colaborez la această versiune a DITGH, parcă relația noastră s-a închegat!”

Albumul Music For Psychedelic Therapy din 2021 a fost continuarea albumelor precedente ale lui Jon Hopkins, Singularity din 2018 (nominalizat la GRAMMY) și Immunity din 2013, ambele LP-uri lansate la Domino.

Ascultă piesa celor doi mai jos. Între timp, dacă nu ai fost pe fază, ANNA a remixat recent și clasicul „Belfast” al lui Orbital, despre care poți afla mai multe aici.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published June 17, 2022.