Electronic Beats Romania

Quarantune – o nouă carte cu amintiri din club

Blogul de muzică și foto Quarantune – început în martie ca răspuns la închiderea cluburilor din toată lumea – a lansat recent o nouă carte foto care documentează amintirile despre DJi și viața de noapte, bazată pe fotografii individuale.

Cartea conține imagini la rezoluție înaltă din diferite cluburi sau petreceri, alese de Ellen Allien, Anastasia Kristensen, Sunil Sharpe, Volvox, Cailín, Ngoni Egan și Lena Willikens. Cartea include o serie de povești de la petreceri, festivaluri și evenimente surprinse într-un mod inedit în fiecare fotografie, ca un omagiu adus culturii de club. Fotografii care au contribuit la proiect și ale căror poze apar în carte sunt Ceren Saner, Seana Gavin, Bastien Réau și Emily Kerr.

50% din prețul de achiziție va merge, de asemenea, către Fundația Scoop, un ONG irlandez care strânge fonduri pentru a sprijini bunăstarea și educația tinerilor strămutați din Orientul Mijlociu, precum și a celor care trăiesc în centre din Irlanda. Poți afla mai multe despre munca lor, aici.

Cartea e disponibilă în ediție limitată la prețul de 22 EUR, aici.

*foto: Alexander PopovUnsplash

Published December 17, 2020.