Electronic Beats Romania
Model 1.4

PLAYdifferently anunță un DJ mixer pe 4 canale – MODEL 1.4

Compania PLAYdifferently lansează o versiune cu patru canale a mixerului de DJ, MODEL 1.

Apărut la aproape patru ani de la lansarea modelului 1 original, MODEL 1.4 este mai compact și mai puțin costisitor decât predecesorul său cu șase canale, oferind în același timp același design analog.

Caracteristicile cheie ale produsului original (inclusiv EQ parametric, filtre hi-pass și low-pass plus circuit de overdrive pe canal, sistem dual cue și un izolator master) sunt păstrate intacte și în noua versiune.

La fel ca și predecesorul său, MODEL 1.4 a fost proiectat de Andy Rigby-Jones, care a dezvoltat și seria de mixere Xone, cu un co-design semnat de Richie Hawtin. Despre noul mixer, Hawtin spune: „Am simțit întotdeauna că o versiune compactă ar fi binevenită în studiourile de acasă și perfectă pentru streaming. La un preț mai accesibil, dar fără compromisuri pentru puritatea designului și a componentelor, acesta este un MODEL 1 într-un format mai mic, cu patru canale, perfect pentru casă, ca mixer de club compact sau ca instrument agil atunci când ești în turneu.”

Se așteaptă ca MODEL 1.4 să fie livrat în ianuarie 2021 la prețul de 2.299 de dolari. Detalii găsești pe site-ul oficial, iar mai jos ai un mic film introductiv.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Suntem pe social media.

Published January 20, 2021.