Electronic Beats Romania
Pioneer DDJ-FLX6

Pioneer DJ lansează o nouă consolă: DDJ-FLX6

Compania Pioneer DJ a anunțat lansarea unui nou controler – DDJ-FLX6. Noua unitate este concepută pentru a controla atât software-ul rekordbox dj, cât și Serato.

Noua consolă introduce o nouă funcție merge FX, respectiv un singur buton care poate controla până la patru FX-uri simultan. Aceste FX-uri pot fi determinate de utilizator într-un nou meniu Merge FX.

O nouă funcție de tăiere a jog-urilor îți permite să creezi efecte realiste în stilul scratch-urilor, care utilizează modele de scratch-uri pentru a imita cut-urile din crossfader, astfel încât să te poți concentra doar pe roata de jogging, care vine în dimensiuni complete.

Există șase FX-uri alocabile pe două canale FX, opt performance pad-uri pe punte pe fiecare deck cu Hot Cue, Pad FX și multe altele, filtru dedicat pe canal și o intrare de microfon. Ieșirile sunt prin RCA.

Nu există nicio intrare, deci nu poți folosi FLX6 pe post de mixer sau ca dispozitiv de intrare.

În materie de preț, noua consolă DDJ-FLX6 va costa puțin peste 500 de lire sterline și va fi disponibilă în curând. Mai multe specificații tehnice găsești pe site-ul oficial, aici.

Vezi mai jos un film scurt ce prezintă mai multe detalii și funcționalități. Iar dacă vrei să-ți cumperi o consolă și nu știi de unde să începi, poți consulta și lista noastre de cinci console disponibile într-un buget de până în 1500 de lei.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published November 17, 2020.