Electronic Beats Romania
Nightmares on Wax

VIDEO: Nightmares on Wax lansează un nou album live

„Shout Out! To Freedom (Live at Pikes Ibiza)” a fost înregistrat anul trecut în Ibiza și apare la Warp Records.

Nightmares on Wax a anunțat lansarea albumului „Shout Out! To Freedom (Live at Pikes Ibiza)” pe vinil. Urmărește spectacolul complet mai jos.
Programat pentru lansare pe 28 octombrie prin casa de discuri Warp Records, la exact un an după albumul de studio original, înregistrarea albumului „Shout Out! To Freedom” a fost susținută în octombrie 2021 cu o trupă completă formată din George Evelyn, alias Nightmares on Wax, alias DJ E.A.S.E, Haile Supreme, Michael Alcaras, Antonie Blakstad, Marlon Lopez, Omar Alcaide, Alessandro Doretto și Kwake Bass.
„A fost primul nostru concert din pandemie și a fost un sentiment atât de special”, a spus Evelyn. „Să fac parte din istoria acelor ziduri este un sentiment foarte special și drag mie, deoarece Ibiza este casa mea. Acest album live surprinde acea energie și vibrație, precum și toți oamenii minunați care au fost aleși să ni se alăture la eveniment”.
Vorbind despre albumul original la momentul lansării sale, Evelyn a scris. „S.O.T.F! este un proiect în devenire de trei ani, finalizat după lockdown. Am vrut să întreb: ce este libertatea? Toată lumea are o idee diferită despre asta, iar fiecare are un alt concept. Mi-am dat seama că în interior, toți ne dorim să fim liberi de problemele noastre, nu contează care sunt acestea. Toată lumea vrea să fie eliberată de ceva. Așa că există strigări către libertate în fiecare cântec. Toate sunt strigăte și apeluri diferite, dar există un sentiment coerent în toate acestea. Cred că asta e povestea spiritului uman”.

Deși a avut nouă albume lansate precedent, lockdown-ul pare să fi forțat o schimbare de ritm pentru artist, poate întărită prin sentimentul de sărbătorire motivat emoțional din următorul album live. „Am concertat non-stop de 10 ani și acea experiență a fost frumoasă, dar m-a epuizat și emoțional.” „Dacă ești o persoană creativă, pui mereu la îndoială totul”, continuă el. „Așa că, având timp și spațiu a însemnat că am putut să fac o scufundare profundă în aceste lucruri. A fost vorba de această călătorie de întoarcere către interior, și să-mi dau seama că sunt acasă cu soția și fiica mea, întrucât nu am fost cu adevărat aici așa cum ar fi trebuit. Este ca și cum tocmai m-am trezit din nou la ceea ce am de fapt – și este deja aici.”

Lansat oficial pe 28 octombrie prin Warp, „Shout Out! To Freedom (Live at Pikes Ibiza)” este disponibil pentru precomandă direct de la label, aici.
Urmărește mai jos performance-ul live.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published September 29, 2022.