Electronic Beats Romania
Camry Ivory - Coloratura

Acest instrument îți permite să faci muzică prin pictură

Muziciana din Kansas Camry Ivory a creat instrumentul după ce s-a întrebat cum ar fi să pictezi cu muzică.

O muziciană din Kansas City a creat un instrument care îți permite să creezi muzică pictând.
Instrumentul, numit Coloratura, a fost conceput după ce artista și muziciana multidisciplinară Camry Ivory a început să se întrebe cum ar fi să pictezi cu muzică, potrivit unui nou interviu în KCUR 89.3. Instrumentul este conceput dintr-un șevalet cu o pânză metalică, 12 perii și vase de vopsea. Firele lungi conectează periile la o placă de circuit, iar fiecare perie evocă un sunet diferit atunci când atinge pânza metalică.
Ivory a început să dezvolte instrumentul în 2015, ca parte a unui proiect unic și de atunci l-a perfecționat. „M-am gândit că ar fi grozav să am o pensulă muzicală pentru a putea crea simultan atât muzică, cât și pictură”, a spus ea pentru KCUR 89.3.
Înainte de a dezvolta Coloratura, principalul instrument ales de Ivory a fost pianul, dar ea a spus că i s-a părut prea „unidimensional” și, în cele din urmă, a decis să ducă la extrem sugestia unui prieten de a învăța un nou instrument.
Pe site-ul Coloratura, Ivory vorbește despre inspirația ei inițială, ce a constat în „dorința copleșitoare de a încorpora elemente vizuale în spectacolele mele la fel de fluid și spontan precum muzica pe care o creez și de a interacționa și de a răspunde atât vizual, cât și muzical la schimbările din public sau din locație.”
Fiecare spectacol realizat folosind Coloratura, adaugă site-ul său, „are ca rezultat final o piesă muzicală și o piesă de artă unice.”
Urmărește mai jos un videoclip cu Coloratura în acțiune (mai multe clipuri găsești aici) și citește mai multe despre proiect pe site-ul dedicat Coloratura.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published September 15, 2022.