Electronic Beats Romania
Isonoe ISO420 Mixer

Primul mixer ISONOE 420 scos la licitație

Toate veniturile obținute din vânzarea legendarului produs vor merge către organizația War Child.

Primul mixer ISONOE 420 este în prezent scos la licitație pe eBay.
Folosit de artiști precum Ben OZN, Theo Parrish și Colleen „Cosmo” Murphy, legendarul produs este vândut de platforma de strângere de fonduri a War Child, The Right To Dance. Toate încasările vor fi direcționate pentru a ajuta copiii afectați de război. Oferta de pornire este de 2.999 GBP.
Licitația a început pe 13 decembrie, și se va desfășura până vineri, 23 decembrie. Mixerul vine cu o garanție de trei ani și toate avantajele obișnuite oferite clienților ISONOE.
„După opt ani de [cercetare și dezvoltare], cu atât de mulți artiști și ingineri mari care au fost suficient de amabili să-și ofere contribuția cu privire la design, nu s-a simțit niciodată că numărul de serie 001 era deținut de o singură persoană”, a spus Justin Greenslade de la ISONOE . „Dacă vrei un ISO420 care să vină cu garanție completă, fără listă de așteptare – plus pedigree-ul de a fi folosit la unele dintre cele mai emblematice concerte din ultimul deceniu, iată șansa ta.”
Lansat în 2016, ISONOE 420 a fost construit cu ajutorul lui James Murphy de la LCD Soundsystem, Floating Points și Mr Scruff. Află mai multe despre mixer din video-urile de mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published December 15, 2022.