Electronic Beats Romania
Photon Smasher Southend Arcade

Acest microfon îți permite să „asculți lumina” folosind o celulă solară

Cum? Transformând semnele arcade neon și luminile intermitente în ritmuri de tobe și sintetizatoare.

Un nou microfon de la compania CLIP Sound and Music din Marea Britanie permite utilizatorilor să „asculte lumina” folosind o celulă solară.
Photon Smasher folosește o celulă solară ca microfon sensibil la lungimile de undă din părțile luminii infraroșii și vizibile ale spectrului electromagnetic, care apoi utilizează acele lungimi de undă pentru a genera sunete.
Microfonul hexagonal a fost creat inițial în timpul unei serii de ateliere CLIP cu tineri. Acest model actualizat include o ieșire mono la nivel de linie de 3,5 mm, care poate fi introdusă într-un sintetizator modular, de exemplu.
„Dacă aprindeți un LED la Photon Smasher, veți auzi probabil o singură înălțime constantă. Acest lucru se datorează modulării în lățime a pulsului (PWM)”, explică CLIP pe site-ul lor. „O tehnică pe care o folosesc LED-urile pentru a varia puterea percepută la un LED prin pornirea și oprirea rapidă a alimentării. LED-urile își reduc luminozitatea variind ciclul de funcționare, timpul petrecut aprins față de oprit. Rata PWM este direct legată de frecvența de înălțime auzită la ascultarea LED-urilor cu Photon Smasher .”
„Photon Smasher este o întruchipare a misiunii noastre de a încuraja oamenii să devină curioși cu sunetul și să exploreze lumea înconjurătoare prin sunet”, a declarat co-fondatorul CLIP Frazer Merrick pentru Synthtopia.
Microfonul are un preț de 50 de lire sterline, toate veniturile fiind destinate sprijinirii activității CLIP ca întreprindere socială. Urmărește două clipuri demonstrative pe contul de Instagram al CLIP și află mai multe pe site-ul oficial.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published December 14, 2022.