Electronic Beats Romania
Black Coffee

Black Coffee, Questlove și Rüfüs Du Sol – câștigători la Grammy 2022

Ediția din acest an a ceremoniei de decernare a premiilor Grammy a avut loc duminica trecută, 3 aprilie.

Black Coffee, Questlove și Rüfüs Du Sol s-au numărat printre marii câștigători la premiile Grammy din acest an, eveniment care a avut loc duminică, 3 aprilie, în Las Vegas.

Black Coffee a câștigat premiul pentru cel mai bun album Dance/Electronic, pentru albumul său din 2021 „Subconsciously”, categorie la care au mai fost nominalizați concurenții de la Major Lazer, Marshmello și alții. Nominalizarea la această categorie a marcat primul premiu Grammy al lui Black Coffee.

Rüfüs Du Sol, între timp, au fost desemnați câștigători la categoria Best Dance/Electronic Recording, pentru piesa lor „Alive” de pe albumul „Surrender” din 2021. Acesta a fost totodată și primul lor Grammy câștigat, deși fuseseră nominalizați de două ori înainte, învingând astfel artiști precum James Blake, Caribou și David Guetta.

„Ce călătorie!” a scris grupul într-o postare pe Instagram după victorie. „Vă mulțumim fiecăruia dintre voi care ne-a susținut și a crezut în noi pe parcurs. Abia am început.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Questlove, care a primit recent un Oscar pentru documentarul „Summer Of Soul”, a fost desemnat câștigător la categoria Best Music Film, pentru același film. Muzicianul american s-a clasat peste filme cu sau despre Billie Eilish, David Byrne și alții care au fost nominalizați în această categorie.

Anul acesta a avut loc cea de-a 64-a ediție a premiilor Grammy. Rezultatele complete pot fi găsite aici.

Hai cu noi.

Published April 05, 2022.