Electronic Beats Romania
Premiile Grammy 2022

Nominalizări la premiile Grammy 2022

Black Coffee, James Blake și Caribou sunt printre nominalizații la Grammy 2022.

Cea de-a 64a ediție anuală a premiilor Grammy, programată să fie difuzată pe 31 ianuarie 2022 prin intermediul CBS, și-a anunțat recent lista completă a nominalizaților.

Printre numele pentru cea mai bună înregistrare electronică/dance se numără Ólafur Arnalds cu Bonobo pentru „Loom”, „Before” a lui James Blake, Bonobo și Totally Enormous Extinct Dinosaurs cu piesa „Heartbreak”, „You Can Do It” de la Caribou și „Alive” de Rüfüs Du Sol.

Pentru cel mai bun album de dans/muzică electronică, nominalizările îi includ pe Black Coffee (foto) cu „Subconsciously”, Sylvan Esso cu „Free Love” și „Judgment” de Ten City.

Alte nominalizări notabile includ ABBA I Still Have Faith in You pentru Record of the Year, compozitorul pakistanez Arooj Aftab pentru Cel mai bun artist nou și Gold-Diggers Sound de Leon Bridges pentru Cel mai bun album R&B. Remixul lui Booker T al piesei „Back To Life” de la Soul II Soul a obținut o nominalizare pentru cea mai bună înregistrare remixată, în timp ce Angélique Kidjo a fost nominalizată atât la categoria Cea mai bună interpretare muzicală globală, cât și la categoria Cel mai bun album muzical global.

Longevivul duo german Booka Shade a fost nominalizat la categoria Best Immersive Audio Album, la cea de-a 63-a ediție a Premiilor Grammy, categoria fiind amânată anul trecut.

Coloana sonoră realizată de compozitorul Hans Zimmer pentru filmul Dune este nominalizată pentru cea mai bună coloană sonoră pentru media vizuală, în timp ce American Utopia al lui David Byrne, produs de Byrne și Spike Lee, este nominalizat la categoria cel mai bun film muzical.

Răsfoiește lista completă a nominalizărilor la Grammy 2022 aici.

Hai cu noi.

Published November 24, 2021.