Electronic Beats Romania
Gorillaz

Gorillaz lansează un nou album, Cracker Island

Acesta este cel de-al 8lea LP din cariera trupei Gorillaz.

Cracker Island este cel de-al optulea album de studio al trupei virtuale engleze Gorillaz. LP-ul va fi lansat oficial pe 24 februarie 2023.
Munca la album a început în 2021. Tormenta, o piesă realizată în colaborare cu Bad Bunny, a fost prima finalizată pentru album. Inițial, a fost intenționat să fie single-ul principal al celui de-al doilea sezon al Song Machine, înainte ca proiectul să fie abandonat în favoarea unui album de studio tradițional. Potrivit lui Damon Albarn, noul album a fost deja finalizat în mai 2022.
Primul single al albumului, Cracker Island, a fost lansat pe 22 iunie 2022. Promovarea albumului a început cu Gorillaz World Tour 2022, în timpul căruia s-au cântat live atât Cracker Island, cât și Silent Running.
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Chitaristul trupei, Noodle, explică faptul că „Cracker Island este sunetul schimbării și refrenul colectivului”. Discul e planificat să includă caracteristici de la Bad Bunny și Stevie Nicks de la Fleetwood Mac. Pentru a sărbători lansarea următorului album – care urmează să fie lansat pe 24 februarie 2023 prin casa de discuri Warner/Parlophone – Gorillaz a lansat acum o piesă nou-nouță cu Tame Impala și Bootie Brown intitulată „New Gold”. Gorillaz a pornit într-un turneu mondial în august, acoperind Europa, America continentală și Australia. Grupul urmează să ajungă în Canada la mijlocul lunii septembrie, în timp ce turneul lor american continuă până în octombrie. „Când vine socoteala, trebuie să fii gata să treci prin poartă. Cracker Island are codurile de intrare”, a spus Russel Hobbs din grup. 2D a adăugat: „Drumul către Cracker Island nu este ușor de găsit pentru că este sub apă”.
Tracklist:
1. Cracker Island ft. Thundercat
2. Oil ft. Stevie Nicks
3. The Tired Influencer
4. Tarantula
5. Silent Running ft. Adeleye Omotayo
6. New Gold ft. Tame Impala & Bootie Brown
7. Baby Queen
8. Tormenta ft. Bad Bunny
9. Skinny Ape
10. Possession Island ft. Beck

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published September 05, 2022.